Web Analytics Made Easy - Statcounter

این فرد که «اولگ زوبکوف» نام دارد و مالک باغ وحشی در تایگان در ۴۶ کیلومتری غرب سمیفروپل مرکز کریمه است با انتشار فیلمی از خود در یوتیوب گفته است: بیش از دو هزار ۵۰۰ حیوان دارم که بیشتر آنها شیر، ببر و دیگر گونه‌ها تشکیل می‌دهند.

وی در فیلم گفت: با تعطیلی پارک، دیگر نمی‌توانم هزینه مراقبت از خرس‌ها را تامین کنم و چاره‌ای جز بیرون انداختن یا کشتن آنها نخواهم داشت، هرچند که به شدت از این کار متنفر هستم و از طرفی هم پشیمانم که مدت زمان طولانی وقت خود را صرف جمع آوری و نگهداری حیوانات وحشی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته زوبکو، وی ۲۴ سال است که مشغول این کار است با این وجود پس از الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، چنین مشکلاتی برای او بوجود آمد و او در بیش از ۳۰۰ جلسه دادگاه برای دفاع از حیوانات خود شرکت کرد.

وی گفت: پیشتر برای جبران هزینه‌ها مجبور شده بود دهها خوک ویتنامی را به غذای شیرها و ببرهای خود تبدیل کند و اگر اوضاع تغییر نکند شیرها و ببرهای او هم به سرنوشت خرس‌ها مبتلا خواهند شد؛ در واقع خرسها در اول صف حراج او قرار گرفتهاند.

خبرگزاری اینترفاکس روسیه نیز گزارش داده است که سال گذشته میلادی، پاره شدن دست یک گردشگر ۴۶ ساله در هنگام عکس گرفتن با یک توله شیر در پارک زوبوک، حساسیت مقامات دامپزشکی کریمه را از این پارک برانگیخت ضمن اینکه بارها به دلیل نگهداری نامناسب حیوانات از این پارک شکایت شده بود. گفته شده تنها در پنج ماه سال ۲۰۱۹، ۳۸۳ شکایت از صاحب این پارک به دلیل شرایط نامساعد حیوانات صورت گرفت.

چرا خرس نماد روسیه است؟

اگر در بسیاری از کشورها از جمله نیمکره جنوبی شیر سلطان جنگل است، در روسیه خرس این نقش را برعهده دارد، شاید در مقابل شیر، خرس ضعیف به نظر آید اما روس‌ها آن را حیوانی قدرتمند، بزرگ و باهوش می‌دانند که به راستی سلطان جنگل است.

درنظر اجداد بت‌پرست روس‌، خرس نه تنها به عنوان موجودی الهی و آسمانی شناخته می‌شد بلکه با آن احساس خویشاوندی و قرابت نیز می‌کردند که این را می‌توان از نحوه نامیدن خرس با القابی مانند پدربزرگ، جد و پروردگار دریافت.

حتی پس از ورود مسیحیت، با وجود تغییر دیدگاه به این تعابیر منفی باز هم خرس یک حیوان قابل احترام نزد روسها باقی ماند.

استفاده از تصویر و نماد خرس در بسیاری از لباس‌ها، صنایع دستی روسیه، ادبیات، افسانه‌ها و ضرب‌المثل‌های روسی مرسوم است. عشق و علاقه به خرس حتی در کاریکاتورهای رسانه‌های غربی نیز انعکاس پیدا کرده است.

در بازی‌های المپیک ۱۹۸۰ نیز اتحاد جماهیر شوروی یک بچه خرس را نماد بازیها قرار داد هر چند که روسها در جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۱۸، تصمیم گرفتند یک گرگ را نماد خود قرار دهند که در فوتبال نماد زننده گل به حساب می‌آید. 

مسلما نماد خرس در بازی‌های المپیک ۱۹۸۰ دلیل انتخاب آن به عنوان نماد روسیه نیست ولی یکی از نقطه‌های عطفی شد که جهان روسیه را برای همیشه با نماد خرس بشناسد.

در بسیاری از پرچم‌های شهرهای روسیه هم عکس خرس دیده می‌شود به طور مثال در شهر پرم یک مجسمه از خرس نیز نصب شده است.

تصویری از خرس را می‌توان در پرچم شهرهای نوریلسک, خاباروفسک, یکاترینیورگ، سیکتیوکارویاروسلاو نیز مشاهده کرد.

تمام این نشانه‌ها دلیلی است بر اینکه خرس در نزد روس‌ها نه تنها به عنوان یک موجود بلکه به نوعی بیانگر روح روسی و حیوانی که دارای بعدی فرازمینی است، شناخته می‌شود.

برچسب‌ها روسیه باغ وحش خرس حقوق حیوانات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه باغ وحش خرس حقوق حیوانات روسیه باغ وحش خرس حقوق حیوانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۴۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • تصاویری از خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان + ویدئو
  • همدردی مردم نیویورک با دانشجویان معترض
  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند